Koristimo kolačiće zbog pružanja boljeg korisničkog iskustva I funkcionalnosti. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Saznajte više.

Pravila o kolačićima

Ova web stranica koristi kolačiće za bolji doživljaj, značajke društvenih medija i analizu prometa. Dajete pristanak na naše kolačiće ako nastavite koristiti ovu web stranicu. Saznajte više o pravilima o kolačićima ovdje
Potvrdi

PRAVILA O PRIVATNOSTI ZA KORISNIČKI FORUM HUAWEI HRVATSKA

PRIVACY POLICY FOR THE USER FORUM HUAWEI HRVATSKA

Društvo HUAWEI TECHNOLOGIES d.o.o., Ivana Lučića 2a, Zagreb, OIB: 86529345062, (dalje u tekstu zajedno „Huawei“, „mi“, „nas“, „naš“) poštuje Vašu privatnost. Zato smo, u skladu s odredbama Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i vijeća od 27.4.2016. g. o zaštiti pojedinaca u vezi o obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti osobnih podataka), Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka i svih drugih primjenjivih zakona i propisa, donijeli Pravila o privatnosti (dalje u tekstu „Pravila“) u kojoj objašnjavamo kako obrađujemo vaše osobne podatke prilikom registracije i korištenja našeg Korisničkog foruma Huawei Hrvatska.
Ova Pravila primjenjuju se samo na registrirane članove Korisničkog foruma Huawei Hrvatska.

1. Koje osobne podatke prikupljamo od Vas prilikom registracije?

Registracijom na Korisnički forum Huawei Hrvatska pristajete na prikupljanje i obradu sljedećih osobnih podataka:

  • E-mail adresa
  • IP adresa

2. Prikupljanje i obrada osobnih podataka članova Korisničkog foruma

Osobne podatke o članovima foruma prikuplja i njihovom obradom upravlja društvo HUAWEI TECHNOLOGIES d.o.o., Ivana Lučića 2a, Zagreb, OIB: 86529345062, kao Vlasnik foruma, odnosno ovlašteni administratori foruma u ime Huawei-a.

3. Svrha obrade osobnih podataka

Vaše ime i prezime te e-mail adresu koristimo samo kao sredstvo identificiranja profila na Korisničkom forumu.
Huawei neće učiniti Vaše osobne podatke dostupnim niti jednoj trećoj strani, osim u slučaju kada se ti podaci moraju pružiti tijelima javne vlasti u skladu sa primjenjivim propisima.

4. Pohrana Vaših osobnih podataka i prijenos (izvoz) osobnih podataka izvan Hrvatske

Osobne podatke prikupljene prilikom registracije na Korisnički forum čuvamo na mrežnim serverima tvrtke Hetzner Online GmbH sa sjedištem u Njemačkoj.

5. Zadržavanje Vaših osobnih podataka

Osobne podatke zadržavamo za vrijeme trajanja registracije na Korisničkom forumu Huawei Hrvatska. Odmah po brisanju korisničkog računa sa foruma, vrši se brisanje prikupljenih osobnih podataka.

6. Pristup i izmjena vaših osobnih podataka

Vašim osobnim podacima možete pristupiti, izmijeniti i obrisati ih u svako doba, putem ovog linka

Alternativno, možete nas kontaktirati za sva dodatna pitanja putem ovog linka

Vrijeme kada je zahtjev za brisanje zabilježen na serveru, odnosno kada je e-mail pristigao na adresu administratora foruma, smatra se trenutkom zaprimanja zahtjeva za brisanje.
Registracijom na Korisnički forum Huawei Hrvatska pristajete na naše Uvjete korištenja, dio kojih je su i ova Pravila o Privatnosti.