Pozdrav,mozete li mi pomoci,kako promjeniti zvuk za dolaznu poruku Vibera?? Sve klasicne nacine koje sam do sada probao,i koristio na ostalim Huawei uredjajima,na Mate10 pro,nece.. Uopce nemam opciju promjeniti zvuk dolazne poruke,samo zvuk dolaznog poziva (Viber)..Pa ako moze malena pomoc,odnosno savjet..unaprijed hvala
Komentari
Pozdrav @denis_os,
Za upite vezane uz funkcionalnost aplikacija, zamolili bismo vas da rješenje probate pronaći na službenim stranicama aplikacije. No, ono što smo uspjeli utvrditi je da postoji mogućnost promjene tona pod Postavkama aplikacije, zatim pod Obavijesti te na Zvuk obavijesti
Lijep pozdrav,
Marin
Huawei Forum tim
Pozdrav @iikkyy,
Nažalost za postavke trećih aplikacija koje nisu izdane od strane Huaweija, molimo vas da podršku probate dobiti na službenim stranicama aplikacije. No, kao što smo ranije naveli, uspjeli smo utvrditi da postoji mogućnost promjene tona pod Postavkama aplikacije, zatim pod Obavijesti te na Zvuk obavijesti
Lijep pozdrav,
Marin
Huawei Forum tim
Ali hvala na odgovoru jos jednom.
Pozdrav @iikkyy i @denis_os,
Ajde probajte ovako, u postavkama Vibera pod Obavijesti označite Koristi zvukove sustava pa nam javite jesu li sada tonovi identični onima koje imate postavljene uobičajeno na telefonu
Lijep pozdrav,
Marin
Huawei Forum tim
Pozdrav @iikkyy i @denis_os,
Provjerimo o čemu se tu radi, no svakako probajte zatražiti i podršku od strane Vibera.
Žao nam je što imate navedeni problem.
Lijep pozdrav,
Marin
Huawei Forum tim
Pozdrav @denis_os,
Drago nam je da ste pokušali rješenje pronaći i na službenim kanalima aplikacije Viber. Problem će možda biti riješen i u nekim od sljedećih verzija Vibera, no svakako i mi s naše strane stavimo fokus na ovo.
Možemo savjetovati brisanje aplikacije i njeno ponovo instaliranje, a u krajnjem slučaju i povratak telefona na tvorničke postavke te naknadu instalaciju aplikacije.
Javite nam je li ovo pomoglo.
Lijep pozdrav,
Marin
Huawei Forum tim
Hvala jos jednom.
Pozdrav @denis_os,
Hvala i vama, kao i svim forumašima na doprinosu u traženju rješenja. Nadamo se da će se s budućom verzijom Vibera ove stvari ispraviti.
Lijep pozdrav,
Marin
Huawei Forum tim
Osti problem imam, od vibera sam dobio poruku da je problem u telefonu.
Mate 10 lite
Bok @Elmir,
Poznat nam je ovaj problem, no kako su neki korisnici napisali (možete vidjeti ovdje: https://huaweiforum.hr/discussion/190/zlatko-belkovic), problem se rješava
Nadamo se da će ubrzo biti rješenje i za vaš telefon.
Lijep pozdrav,
Marin
Huawei Forum tim