Pravila o kolačićima

Ova web stranica koristi kolačiće za bolji doživljaj, značajke društvenih medija i analizu prometa. Dajete pristanak na naše kolačiće ako nastavite koristiti ovu web stranicu. Saznajte više o pravilima o kolačićima ovdje
Potvrdi

Problemi nakon ažuriranja sustava

Pozdrav,

Nakon ažuriranja sustava na 8.0.0. na zaključanom zaslonu se ne pokazuju obavijesti...u postavkama je prikazivanje uključeno, sve štima...ali telefon i dalje ne pokazuje...pomoć?
0

Komentari

 • Huawei ForumHuawei Forum
  edited Srpanj 2018

  Pozdrav pd23,

  Provjerite imate li omogućene obavijesti za sve aplikacije, to možete učiniti pod Postavke, Aplikacije i obavijesti, pa potom Upravljanje obavijestima. Ovdje bi obavijesti trebale biti omogućene za sve aplikacije. Također pod postavkama Sigurnost i privatnost, pa potom pod Zaključavanje zaslona i lozinke provjerite je li omogućeno Ažuriranje naslovnice.

  Naposljetku probajte ponovno pokrenuti vaš telefon, a ako ništa od navedenog nije riješilo vaš problem, probajte napraviti povratak na tvorničke postavke s kojima bi sve trebalo biti podešeno kako treba.

  Lijep pozdrav,
  Marin
  Huawei Forum tim

  0
 • pd23pd23
  Pozdrav,

  Obavijesti su omogucene za sve aplikacije a opciju azuriranje naslovnice nemam...
  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  Pozdrav pd23,

  Jeste li probali ponovno pokrenuti telefon?
  Ako niste sigurni koja postavka onemogućava prikazivanje obavijesti probajte napraviti povratak na tvorničke postavke. Samo vodite računa sačuvati važne podatke jer se povratkom na tvorničke postavke briše sve s telefona.

  Lijep pozdrav,
  Marin
  Huawei Forum tim

  0