Pravila o kolačićima

Ova web stranica koristi kolačiće za bolji doživljaj, značajke društvenih medija i analizu prometa. Dajete pristanak na naše kolačiće ako nastavite koristiti ovu web stranicu. Saznajte više o pravilima o kolačićima ovdje
Potvrdi

Kako omogućiti SwiftKey ili drugu tipkovnicu?

Android kao operacijski sustav nudi zaista velik broj mogućnosti prilagodbe i individualizacije za svakog korisnika. Jedna od stavki koju je moguće vrlo lako promijeniti je i standardna tipkovnica. Za Android postoji veliki broj tipkovnica koje se mogu instalirati i koristiti, no jedna od njih izuzetno je popularna i prihvaćena od velikog broja korisnika. Naravno, riječ je od SwiftKey tipkovnici.

SwiftKey je uvjerljivo najpopularnija tipkovnica za Android pametne telefone, pa tako i za Huawei. Uvjereni smo da veliki broj vas korisnika već koristi SwiftKey, a ako još niste isprobali ovu odličnu tipkovnicu svakako vam to preporučujemo. Ako ste postojeći ili novi korisnik Huawei pametnih telefona, uporaba SwiftKey tipkovnice krajnje je jednostavna i lako izvediva. Prije svega, ako je još nemate, dovoljno je samo iz Google Play Trgovine instalirati SwiftKey tipkovnicu.

Potom ćemo otići na Postavke telefona te kliknuti na postavku Sustav.

Pod Sustavom pronalazimo stavku Jezik i ulaz te klikom na nju dolazimo do postavki tipkovnice.

U sljedećem koraku dovoljno je pod izbornikom Zadana tipkovnica odabrati SwiftKey i ona će postati naša zadana standardna tipkovnica za buduće radnje.

Koje su prednosti SwiftKey tipkovnice? Ova tipkovnica s vremenom uči riječi koje najčešće koristite te ih predlaže kako bi brže sastavljali tekst, odnosno poruku. Također, omogućava bogate mogućnosti prilagodbe, od rasporeda tipki, dizajna, veličine, i sl. Svakako, treba spomenuti i mogućnost unosa teksta povlačenjem prsta.

Imate li tipkovnicu koju biste preporučili drugima? Javite nam u komentarima.

Lijep pozdrav,
Marin
Huawei Forum tim

1