Pravila o kolačićima

Ova web stranica koristi kolačiće za bolji doživljaj, značajke društvenih medija i analizu prometa. Dajete pristanak na naše kolačiće ako nastavite koristiti ovu web stranicu. Saznajte više o pravilima o kolačićima ovdje
Potvrdi

Restrikcije Huaweiu

KerimKerim
Ostalo

Sljedeći mjesec sam planirao kupiti Huawei P20 lite. Zanima me šta se sada dešava sa ovim što je Google prekinuo saradnju sa Huawei telefonima?
Da li će na starim telefonima (Huawei P20 lite) sve ostati isto kao i do sada, odnosno Google podrška ili se prekida na svim telefonima, a ne samo na onim koji izlaze u budućnosti od Huaweia.

Hvala.

2

Komentari

 • XagdarXagdar

  Ma nemaš nikakve brige, sve će ti normalno raditi i primat ćeš ažuriranja. Ako taj Ban prođe, a neće sigurno, na meti će biti samo novi modeli uređaja a ne postojeći.
  Ban na Huawei sigurno ne prolazi jer će SAD godišnje gubiti više od 56$ milijardi i odmah u startu je 74 000 radnih mjesta u riziku, tako barem američki analitičari pišu

  2
 • Miro2005Miro2005
  Nadamo se,ja imam p20 i nadam se da ce biti sve ok i dalje
  0
 • Legia1911Legia1911
  Bit će sve OK nemogu oni bez Huaweia
  0
 • BosanceroBosancero
  Tako je to kad netko izbori monopolnu poziciju na tržištu operativnih sustava. Onda moze ucjenjivati druge. Ne tako davno bio je i ubuntu na trzistu.
  0
 • Legia1911Legia1911
  Neće se desiti ništa, sve će ostat isto. NE BOJ TE SE NARODE nema panike
  3
 • Huawei ForumHuawei Forum

  Bok @Kerim,

  Huawei će nastaviti pružati sigurnosna ažuriranja i usluge nakon prodaje svim postojećim Huawei i Honor pametnim telefonima i tabletima, kako onima koji su prodani tako i onima koji su na zalihama. Odluka Googlea o suspenziji dijela poslovanja s Huaweijem ne odnosi se na proizvode koje su korisnici već kupili i koriste ih, kao i na one koji se trenutno prodaju. Google usluge na tim uređajima moći će se koristiti kao i inače.

  @Zićo kako smo naveli, odluka Googlea o suspenziji dijela poslovanja s Huaweijem ne odnosi se na proizvode koje su korisnici već kupili i koriste ih, kao i na one koji se trenutno prodaju. Google usluge na tim uređajima moći će se koristiti kao i inače. Stoga, nikakvih problema u radu vaših telefona neće biti :smile:

  Lijep pozdrav,
  Marin
  Huawei Forum tim

  1
 • speks12speks12
  Huawei Mate 20 PRO
  trenutni status aktualnih Huawei telefona ipak neizvjestan govori nam i činjenica da je Huawei Mate 20 Pro, koji je do prije neki dan imao svoje mjesto u programu beta testiranja nadolazećeg Androida Q, sada tiho uklonjen s popisa...itd itd itd
  1
 • Bubamara12Bubamara12
  Hello.. Iman problem sa honor 9 lite.. Otkad je objavljen onaj rat googla i huawei meni se poceo mob cudno ponasati.. Google stranica koja se nalazi na glavnom okruglom botunu na dnu zaslona se stalno pali, sama.. Pa mi bloka citavi mob.. Katastrofa.. Ja mislin da mi se to pocelo desavati otkad san azurirala google.. I nece mi zaslon reagira, moran zakljucati i otkljucati.. Tesko sr***e.. Ako neko zna o cemu se radi nek pomogne, jer u stanju sam stuci mobitel od zid.. Thnx
  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  @Bubamara12 žao nam je što imate problema s vašim telefonom, no problemi nikako nisu vezani uz recentne događaje.
  Pokušajte očistiti zaslon telefona ako vam možda iz tih razloga dolazi do pokretanja aplikacija :wink:

  1
 • DanchibaldDanchibald
  @speks12 i vracen je danas natrag u beta program...
  1