Pravila o kolačićima

Ova web stranica koristi kolačiće za bolji doživljaj, značajke društvenih medija i analizu prometa. Dajete pristanak na naše kolačiće ako nastavite koristiti ovu web stranicu. Saznajte više o pravilima o kolačićima ovdje
Potvrdi

Huawei P Smart 2019 – pametna kupnja

Huawei ForumHuawei Forum
edited Travanj 11 Telefoni

Iako je tek nedavno predstavljen, Huawei P Smart 2019 već je neko vrijeme u mojim rukama. Nakon nekoliko tjedan korištenja stekao sam dojmove kako je ovo idealan uređaj za one koji žele dobar, ma možda čak i odličan pametni telefon, ali po pristupačnijoj, recimo bagatelnoj cijeni :wink: Ok, možda će neki reći kako pretjerujem, no Huawei P Smart 2019 svojom cijenom u usporedi s top modelima zaista je bagatelan.
Ipak, iako je povoljan, Huawei P Smart 2019 je ozbiljan uređaj. Koliko je ozbiljan pokazat ću vam s top 5 značajki koje ovaj telefon ima, a koje se lako mogu usporediti s nekim top modelom:

1. Odličan izgled
Uređaj na prvu oduševljava svojom masom. Naoko se čini teži, no kako mu je glavni materijal pri izradi plastika, postignuto je da ovaj telefon teži 160 grama. Nevjerojatno je koliko tih 30-ak grama više koje ima prosječan top model čine razliku između lakog i težeg telefona. Bez obzira na plastiku kao glavni materijal, Huawei P Smart 2019 u ruci djeluje i ostavlja premium osjećaj, a tome uvelike pridonosi i boja . Naša preporuka je prelijevajuća plava, iako nam je u rukama crni model, mislimo da će plava ostaviti puno bolji dojam :smile: No, ako je elegancija i nenametljivost vaš stil, crna je također dobar izbor.

2. Veliki zaslon

Kao i kod brojnih top modela, tako nas i na P Smart 2019 dočekuje veliki zaslon. Mali zasloni jednostavno više nisu in. Konkretno ovdje je raskošni 6,21-inčni IPS LCD. Zaslon prekriva gotovo čitavu prednju stranu uz tanke rubove i maleni „zub“. Razlučivost mu je 1.080 x 2.340 što je sasvim dovoljno za ugodan rad i veliku radnu površinu. Prikaz je dobar, uz odličan balans boja i veliki kut vidljivosti.

3. Kamera

Huawei P Smart 2019 donosi dvije kamere na poleđini. Glavni senzor broji 13 MP, a nalazi se iza f1.8 leće. Za „osjećaj“ dubine koristi se dodatni senzor od 2 MP, a kombinacijom dvaju kamera dobit ćemo odlične fotografije, kao i efektne fotografije zamućene pozadine. Autofokus je PDAF vrste i radi izvrsno, a bljeskalica služi svrsi kad ju trebamo pri fotografijama u uvjetima slabijeg osvejtljenja.

4. Umjetna inteligencija

AI ili umjetna inteligencija nešto je što često vidimo na današnjim pametnim telefonima iz top kategorije. Kako je naš Huawei P Smart 2019 opremljen umjetnom inteligencijom govori nam i natpis AI Camera ispod leća kamera. Spomenuti „AI Camera“ služi za detektiranje kadra u 22 kategorije i prilagođavanju postavki kamere za najbolje rezultate. Za dobre fotke se više ne morate previše truditi - Huawei P Smart 2019 će ih napraviti umjesto vas. Dovoljno je samo odabrati kadar :wink:

5. Cijena

Peti razlog po čemu Huawei P Smart 2019 može konkurirati top modelima je njegova cijena. Čuveni omjer uloženo - dobiveno ovdje je nedvojbeno na strani Huawei P Smart 2019. Jasno, top modeli, flagship uređaji s razlogom se zovu tako jer nude najbolje što se trenutno nudi, no i po cijeni koja je za brojne nedostižna. Međutim, Huawei P Smart 2019 nudi puno toga što može konkurirati najboljim uređajima po četvrtini ili petini cijene. Naime, Huawei P Smart 2019 možete pronaći po cijenama od 1.600 do 1.900 kuna, a što je za današnje pojmove zaista povoljna cijena :smile:

Lijep pozdrav,
Marin
Huawei Forum tim

0
Prijavite se ili registrirajte kako bi komentirali.