Pravila o kolačićima

Ova web stranica koristi kolačiće za bolji doživljaj, značajke društvenih medija i analizu prometa. Dajete pristanak na naše kolačiće ako nastavite koristiti ovu web stranicu. Saznajte više o pravilima o kolačićima ovdje
Potvrdi

Kako napraviti stol s bežičnim punjenjem?

Huawei ForumHuawei Forum
Blog

Pametan namještaj polako postaje stvarnost, a jedna od najočitijih nadogradnji je svakako bežično punjenje. No, ako ste malo kreativnije naravi, možete u vlastiti namještaj ugraditi bežični punjač.

Ovom prilikom uzeli smo jeftini stolić i originalni Huawei bežični punjač. Ideja je bila napraviti utor s donje strane stolića. Utor će biti malo bliže površini stola, no ne smije je probiti. Tako će punjač ostati u potpunosti skriven i samo će naljepnica na površini označavati mjesto na kojem će se odložiti telefon kako bi se njegova baterija počela puniti (bez naljepnice bi bilo teško pronaći mjesto na koje moramo odložiti telefon).

Posla smo se primili uz pomoć glodalice. Prvo smo izmjerili debljinu stola i na alatu postavili dubinu glodanja, koja je bila za dobar milimetar manja od debljine stolića. Zatim smo na željenom mjestu stolića nacrtali obrise bežičnog punjača i počeli glodati. Napravili smo malo veći utor kako bismo u njega bez problema smjestili bežični punjač.

Nožem smo napravili još jedan utor koji će nam poslužiti za kabel. Postaju za punjenje smo fiksirali pomoću poklopca za električne utičnice.

Zatim smo na gornju stranu stolića nalijepili zabavnu naljepnicu kako bismo označili mjesto punjenja mog telefona Huawei Mate 20 Pro. Sve što nam je preostalo je uključiti postaju za punjenje u utičnicu. Ovdje smo si pomogli s USB priključkom dužine tri metra. Projekt je završen i funkcionira!

Ako te zanima kako to izgleda u praksi, pogledaj posljednji Tech Genius video gdje je prikazan cijeli proces izrade pametnog stolića.

Ključni dio cijelog ovog procesa je napraviti utor što bliže gornjoj površini namještaja kojeg si odabrao. Ovdje je važno samo jedno pravilo: izmjeri dvaput, reži jednom. Cijelu stvar radi polako i s osjećajem, a rezultat će biti zanimljiv i atraktivan za sve goste kojima ćeš pokazati kako tvoj namještaj magično puni bateriju pametnog telefona.

Želim ti puno uspjeha u izradi i ne zaboravi svoje rezultate podijeliti sa mnom na društvenim mrežama. 😊

0