Pravila o kolačićima

Ova web stranica koristi kolačiće za bolji doživljaj, značajke društvenih medija i analizu prometa. Dajete pristanak na naše kolačiće ako nastavite koristiti ovu web stranicu. Saznajte više o pravilima o kolačićima ovdje
Potvrdi

Ne prikazuju se obavijesti za email na Mate 20 lite

Da li netko ima slican problem,na huawei mate 20 lite ne prikazuju se obavijesti za email,znaci sve obavijesti su ukljucene u postavkama aplikacija i opcenito su mi obavijesti ukljucene ..ali cim dodje mail ne dolazi znak za mail (OBAVIJEST) niti zvuk..viber..poruke sve radi osim mailova..

0

Komentari

 • Huawei ForumHuawei Forum

  Bok @Pepa,

  Odnosi li se ovo na općenito obavijest koja se ne prikazuje ili na zaključani zaslon?
  Također, koju aplikaciju koristite za email?

  Lijep pozdrav,
  Marin
  Huawei Forum tim

  1
 • PepaPepa

  Imam gmail aplikaciji za privatni mail i outlook applikaciji za poslovni mail,znaci kada god da dodje mail nema prikaza obavijesti ..ali sve dozvole su ukljucene ..tj.obavijesti

  0
 • PepaPepa

  Niti na zakljucanom niti na otkljucanom zaslonu..problem je samo mail

  0
 • Huawei ForumHuawei Forum
  edited Ožujak 14

  @Pepa pojavljuje li vam se ovaj problem i s Gmail i s Outlook aplikacijom ili? Provjerite imate li ažurne zadnje verzije aplikacija, a također znate li kada vam se taj problem pojavio, tj. je li prisutan od početka ili nakon nekog događaja, ažuriranja ili slično?

  Provjerite imate li isključenu sinkronizaciju ili uključenu kakvu štednju baterije? Naime, ako je sinkronizacija isključena, obavijesti za emailove neće stizati :smile:

  Pokušajte i ugasiti i ponovno upaliti telefon te vidjeti ima li pomaka.

  1
Prijavite se ili registrirajte kako bi komentirali.