Pravila o kolačićima

Ova web stranica koristi kolačiće za bolji doživljaj, značajke društvenih medija i analizu prometa. Dajete pristanak na naše kolačiće ako nastavite koristiti ovu web stranicu. Saznajte više o pravilima o kolačićima ovdje
Potvrdi

Super slow motion

Meni ovo nikako ne radi, camera app se smrzne, snimio jednom, ali nije uhvatio momenat naravno :)
Ima li netko da mu kvalitetno radi 960fps?

0

Komentari

 • Huawei ForumHuawei Forum

  @SuperHik trenutno u rukama imamo Mate 20 Pro na kojem ovaj način snimanja radi savršeno :smile:
  Svakako i kod vas bi trebao raditi. Možete li uopće napraviti snimak?

  0
 • SuperHikSuperHik

  Mogu... Ako se ne zblesi camera app. Evo sad mi je uspjelo, ali smeta me što se pravi pametan i traži moving object... Ako ugasim Auto i stisnem snimanje, zar ne može počet snimat?

  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  @SuperHik kada isključite opciju auto snimanje bi trebao započeti odmah, međutim opcija auto trebala bi najbolje odraditi svoj zadatak stoga vam savjetujemo njeno korištenje :smile:

  0
 • SuperHikSuperHik

  Hoću odraditi snimanje točkastog zavarivanja baterije... Naravno nema teorije to napraviti sa auto i bez auto... Snimanje traje doslovno nekoliko sekundi i prestane. Ne mogu skontat u čemu je problem. Nema nekakvih opcija za podesiti.

  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  @SuperHik nažalost vrijeme snimanje nije moguće produžiti zbog zahtjevnosti ovakvog snimanja, a koje se stavlja pred telefon. Ipak, nadamo se da će te pogoditi pravi trenutak i snimiti video. Svakako ga podijelite sa nama :wink:

  0
 • BoboBobo
  edited Ožujak 15

  Ne, na 960fps ne možeš produžiti trajanje snimanja, ali...
  Alternativa ti je 240fps (8x) i možeš snimati proizvoljno dugo bez potrebe za hvatanjem pokreta. Ipak, mislim da ti usporena snimka bude naizmjenično pretamna i presvjetla, zbog "blicanja" kod zavarivanja. Pokušaj snimati bez ikakve dodatne umjetne rasvjete, odnosno, što više dnevnog prirodnog svjetla.
  Sjeti se da nakon zaustavljenog snimanja pokreneš snimku pa ju pauziraš kako bi preko cijele snimke "rastegnuo" ili pozicionirao samo određeni dio snimke koji želiš da bude usporen. Nakon toga, obavezno gore desno na dodatnim opcijama (3 točkice) odaberi "spremi usporenu snimku" kako bi sačuvao originalnu, pa od nje kasnije možeš istim načinom spremati druge usporene dijelove snimke. Ne zaboravi da je ta opcija vjerojatno zbog bug-a (ili samo meni), nedostupna u pejzažnom položaju snimanja. Dakle, portretna orijentacija, 240fps i šibaj!
  Javi nam, da čujemo rezultat 😊

  3
 • SuperHikSuperHik

  Pretpostavio sam da je nešto tako blesavo :(
  Naime ne radi se o zavarivanju iz bljesak... Niti ga nema... Malo samo zaiskri i zadimi... Sjetio se da bi bilo fora, a na kraju uopće ne razumijem svrhu 960fps... Hvala ti... Svakako javim kad snimim

  0
 • BoboBobo

  Nisam mislio na bljesak kao kod klasičnog zavarivanja, nego to što zaiskri u startu. Ali možda bi to i prošlo dobro, samo ako bude na 240fps. Aj pliz stavi nam video, kako god da ispadne. Baš me zanima.
  A 960fps...Nije onako kako bi htjeli da bude, ali nije loše. Isprobaj malo na nekim od svakodnevnih aktivnosti.

  Iskreno, sjećam se svojeg Lg kgu 9xx koji je prije 7-8 godina bio valjda jedini mob koji je imao usporeno snimanje - 120fps. Tada je to bila revolucija od opcije a i danas nije alow motion masovna zastupljenost u mobitelima. Ovih 120, 240, pa i 960fps je u stvari odlično ako si svjestan da je to "natrpano" u mali džepni mobitel i služi nam na uređaju samo kao dodatak za zabavu. Tko želi profi slo-mo rec., kupit će kameru za 3t €. To je moje osobno mišljenje o kvaliteti ili "kvaliteti" softvera za usporeno snimanje. Mialim da bi isto to mogao reći i za fotografiranje mobitelima ;)

  1
 • SuperHikSuperHik

  nisam stavljao video... bezvezan je... takoreći ni nema iskrenja, tako da se skoro ni ne vidi ništa posebno na 240fps :disappointed:

  1
Prijavite se ili registrirajte kako bi komentirali.