Pravila o kolačićima

Ova web stranica koristi kolačiće za bolji doživljaj, značajke društvenih medija i analizu prometa. Dajete pristanak na naše kolačiće ako nastavite koristiti ovu web stranicu. Saznajte više o pravilima o kolačićima ovdje
Potvrdi

Huawei Mate 20 PRO-memorijska kartica problem

Pozdrav,naime nakon xy problema s mate 20 pro,sad opet jedan novi...još jedna dječija bolest...
Naime svako malo dobijem obavjest da se memorijska kartica neočekivano uklonila?!?!?!?!
Probao sam riješit s ponovnim vađenjem i vračanjem....nm
Tvorničkim resetom...ali i dalje se to dešava...
Help?!?!?

0

Komentari

 • Huawei ForumHuawei Forum
  edited Ožujak 14

  Pozdrav @speks12,

  Jeste li pokušali koristiti drugu memorijsku karticu? Samo kako bismo provjerili je li problem u kartici.

  Lijep pozdrav,
  Marin
  Huawei Forum tim

  0
 • speks12speks12
  edited Ožujak 14

  Nisam,jer je nemam... Ni nije tipična sd kartica neg "nm",drugo,da kupujem još jednu ne pada mi na pamet jer joj je cijena 500kn...

  0
 • Huawei ForumHuawei Forum
  edited Ožujak 14

  @speks12 znamo da nije standardna, tipična memorijska kartica, međutim ono što vas možemo uputiti je na servis koji će provjeriti ispravnost kartice ili na prodavatelja kako bi isti to učinio :smile:

  0
 • speks12speks12

  Uopče mi nije jasno više ta,politika huaweia,tolko dječijih bolesti,i svaki čas za sve moraš na servis...i sve to iz razloga što pošalju na trzište neispeglan telefon/proizvod...kao da ja imam vremena hodat 100 puta po servisima...isto kak je i vama vrijeme novac,tako je i meni...a s obzirom koliko košta telefon,i ta nm kartica...sve je jedna velika sramota,a i na neki način prevara.

  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  @speks12 zaista nam je žao što imate navedeni problem, no bez provjere ne možemo utvrditi je li vam problem u kartici ili u telefonu. Nažalost, tržište je danas preplavljeno memorijskim karticama upitne ispravnosti, posebice kartice koje se prodaju online putem popularnih trgovina. Stoga, kako bismo bili sigurni da je problem u telefonu trebamo provjeriti karticu :wink:

  0
 • speks12speks12

  Kartica je dobivena uz mobitel i bezicni punjac

  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  @speks12 svakako se onda obratite servisu koji će utvrditi u čemu je problem. Nadamo se brzom i zadovoljavajućem rješenju.

  0
Prijavite se ili registrirajte kako bi komentirali.