Pravila o kolačićima

Ova web stranica koristi kolačiće za bolji doživljaj, značajke društvenih medija i analizu prometa. Dajete pristanak na naše kolačiće ako nastavite koristiti ovu web stranicu. Saznajte više o pravilima o kolačićima ovdje
Potvrdi

Proljeće u telefonu – aktivirajte se uz vaš pametni telefon

Huawei ForumHuawei Forum
Ostalo

Čini se da su zima, snijeg, mraz i hladnoća iza nas. Ovih dana svjedočimo pravim proljetnim danima, toplini i kako volimo reći – proljeću u zraku. Uz to su i dani duži te smo uvjereni da malo tko može ostati imun na takav stimulans, koji nas jednostavno potiče na aktivnost. Sigurni smo da su mnogobrojni od vas već uskočili u trenirke, podmazali bicikl koji je možda odležao zimski san, ili se uhvatili neke druge aktivnosti.

Kao i u mnogobrojnim zadacima, zabavi i drugim prilikama, tako nas i u sportskim aktivnostima može pratiti naš telefon. Stoga je vaš admin u svome stilu „top nešto“ odlučio ovog puta podijeliti svojih top 4 aplikacija koji će vam biti savršen suputnik u sportskim aktivnostima, a kojih će (nadam se) s toplijim danima biti sve više. Pa krenimo:

Map My Fitness Workout Trainer

Aplikaciju Map My Fitness Workout Trainer smatram temeljem, a upitate li iole naprednijeg korisnika pametnog telefona koji bilježi svoje sportske aktivnosti dobit ćete isti odgovor. Zašto je tome tako Map My Fitness Workout Trainer može zahvaliti svojom velikom kompatibilnošću. Naime, aplikaciju je moguće koristiti za preko 600 različitih vježbi i sportskih aktivnosti! Osim toga, Map My Fitness Workout Trainer moguće je povezati s čak 400 različitih uređaja koji su na tržištu, što korisniku omogućava dobivanje kompletne spoznaje o tome živi li zdravo ili ne. U današnje vrijeme kada je tržište doslovno preplavljeno raznim pametnim satovima i/ili narukvicama, koje često služe upravo za praćenje sportskih aktivnosti, jako je važno da sportske aplikacije na pametnim telefonima podržavaju ‘suživot’ s tim prenosivim gadgetima. Uz Map My Fitness Workout Trainer u to možete biti sigurni.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mapmyfitness.android2&hl=en_US

Workout Trainer: fitness coach

Ok, odlučili ste s proljećem maknuti trbuh, povećati masu, vratiti se u formu. Imate volju, želju i tu snagu, ali nemate pojma što i kako raditi?! Nema problema, vaš pametni telefon i aplikacija Workout Trainer: fitness coach postat će vaš osobni trener. Aplikacija nudi korisnicima tisuće različitih vježbi, koje su objašnjene korak po korak i tako omogućavaju potpunu posvećenost. Vježbe unutar aplikacije podijeljene su u zasebne kategorije, čijim se odabirom korisnik upućuje u raspon vježbi za to što želi. Nema više krivih vježbi i izgovora za njihovo neizvršavanje :wink:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skimble.workouts&hl=hr

7 Minute Workout

Kada pričamo o tjelesnoj aktivnosti, odnosno bavljenju bilo kakvom tjelovježbom, često čujemo izgovor kako nemamo vremena. Bilo da taj odgovor dajemo sebi ili drugima, vrijeme je uvijek izgovor koji „pali“. Djeca, muž/žena, kuća, roditelji, mačka, pas, nema što sve nećemo uvrstiti kao prioritete u svom dnevnom rasporedu i eto, nemamo vremena za vježbu. Ako sami sebi ponudite to opravdanje ili vam ga netko drugi iznese, pokažite sebi ili njoj/njemu aplikaciju 7 Minute Workout. Kao što joj i ime govori, ovo je aplikacija koja će vas voditi kroz vježbe za koje ne treba više od 7 minuta dnevno! Većina korisnika ovu je aplikaciju ocijenila odličnom, stoga joj dajte šansu. Ako ničim drugim, „kupit“ će vas zbog malo vremena :smile:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.popularapp.sevenmins&hl=en_US

Strava Training: Track Running, Cycling & Swimming

Ako ste više tip koji će radije vježbati na otvorenom, onda je Strava Training: Track Running, Cycling & Swimming aplikacija za vas. Aplikacija je primano namijenjena trkačima i biciklistima, a njezine su osnovne zadaće da prati vrijeme koje ostvaruju korisnici, bilježi broj prevaljenih kilometara, brzinu trčanja i trenutnu brzinu, broj potrošenih kalorija, itd. Osim ova dva sporta aplikacija može pratiti i brojne druge sportove, a posebnost joj je i u detaljnoj analizi aktivnosti kao i mogućnost povezivanja s nekim od nosivih uređaja.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.strava&hl=en_US

Lijep pozdrav,
Marin
Huawei Forum tim

0