Pravila o kolačićima

Ova web stranica koristi kolačiće za bolji doživljaj, značajke društvenih medija i analizu prometa. Dajete pristanak na naše kolačiće ako nastavite koristiti ovu web stranicu. Saznajte više o pravilima o kolačićima ovdje
Potvrdi

Spremanje usporene snimke

BoboBobo
edited Ožujak 12 Huawei P20 Pro

Nakon snimanja, snimku je jednostavno obraditi. Može se odrediti koliko i koji dio originalne snimke će biti usporen. Dobro je osmišljeno ali...

Ako snimamo u "običnom", portret modu, onda u kontekstnom izborniku (tri točkice), postoji opcija "Spremi usporenu snimku", te se tako sprema samo dio originalne snimke koji smo odabrali da bude usporen (sprema se kao novi fajl). To je ok i odlično, jednostavno rješenje.

Ali, ako se to isto napravi u landscape, pejzažnom modu, onda te opcije nema. Odnosno, klikom na kontekstni izbornik (tri točkice), pri samom dnu ekrana se naziru nekakve bijele crtice koje su, pretpostavljam, vrhovi slova "Spremi usporenu snimku". Mislim da nisu pravilno "ugurani" u izbornik. Pokušao sam sa smanjivanjem i povečavanjem prikaza i veličine fonta u postavkama mobitela, ali to ne utječe na prikaz.
Na drugoj, landscape fotki se ne vide ti "vrhovi" slova, ali svakako se vidi da opcije "Spremi usporenu snimku" - nema!?

Ima li tko savjet..?

0

Komentari

 • Huawei ForumHuawei Forum

  Bok @Bobo,

  Provjerimo svakako, pa se javimo :smile:

  Lijep pozdrav,
  Marin
  Huawei Forum tim

  0
 • Huawei ForumHuawei Forum
  edited Ožujak 14

  @Bobo, možeš li nam poslati build broj svog telefona? :smile:

  0
 • BoboBobo

  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  @Bobo provjerimo, pa čim dobijemo više informacija - javljamo se :wink:

  0
 • BoboBobo

   

  0
 • Huawei ForumHuawei Forum
  edited Ožujak 18

  @Bobo, provjerili smo i doista postoji ovaj problem. Uputili smo ga na daljnje rješavanje i provjeru, te se nadamo ispravku ubrzo :smile:

  0
 • BoboBobo
  edited Ožujak 18

  Hvala.
  Molim, javite (nam) kada bude bilo nekakvih informacija o ispravku.

  0
Prijavite se ili registrirajte kako bi komentirali.