Pravila o kolačićima

Ova web stranica koristi kolačiće za bolji doživljaj, značajke društvenih medija i analizu prometa. Dajete pristanak na naše kolačiće ako nastavite koristiti ovu web stranicu. Saznajte više o pravilima o kolačićima ovdje
Potvrdi

Kako prebaciti kontakte sa SIM kartice ili starijeg telefona na Huawei?

U današnje doba većina nas koristi Google račun za pohranu svih kontakta. Ovo nikako nije neobično jer osim što imamo pristup svim kontaktima uvijek i svugdje, u slučaju brisanja podataka s telefona kontakti će i dalje ostati sačuvani na našem Google računu. Međutim, što ako imamo kontakte s nekog starijeg telefona, a koje smo pospremili na SIM karticu? Ili možda kontakte koje smo sa starijeg telefona izvezli u datoteku za slanje? Kako se većina već naučili na blagodati Google računa, ova zaista jednostavna radnja nekada zna zadati glavobolje, stoga prisjetimo se osnova.

Za početak pronađite aplikaciju Kontakti na vašem Huawei pametnom telefonu. Ulaskom u kontakte kliknite na tri točkice u gornjem dijelu zaslona i pristupite izborniku. U njemu pak odabiremo uvoz/izvoz kontakta i odabiremo radnju koju želimo.

Za uvoz kontakata možemo odabrati SIM karticu, pohranu ili drugi uređaj. Nakon odabira naši kontakti bit će uvezeni i pohranjeni u imenik.

Ako pak želimo izvesti kontakte, također su nam na izbor SIM kartica, pohrana ili drugi uređaj.

Pozdrav,
Marin, Huawei Forum tim

0