Pravila o kolačićima

Ova web stranica koristi kolačiće za bolji doživljaj, značajke društvenih medija i analizu prometa. Dajete pristanak na naše kolačiće ako nastavite koristiti ovu web stranicu. Saznajte više o pravilima o kolačićima ovdje
Potvrdi

Objašnjenje Huaweijeve 5G mreže i cyber sigurnosti

Huawei ForumHuawei Forum
edited Siječanj 5 Novosti

Posljednjih 30 godina Huaweijevi proizvodi i rješenja koriste zadovoljni korisnici u više od 170 zemalja i regija. Huaweijevi korisnici uključuju brojne kompanije s Fortune Global 500 liste, važne telekomunikacijske kompanije, kao i stotine milijuna ostalih zadovoljnih korisnika.

U prošlih par tjedana Huaweijevo je 5G poslovanje bilo poprilično medijski zastupljeno. Nažalost, dio publikacije bio je netočan, a dio se temeljio na dezinformacijama. Huawei želi pružiti pojašnjene temeljeno na činjenicama koje trenutno postoje.

Njemačka: Sve je na razini poslovanja kao i obično.
Francuska: Huawei je aktivno uključen u izgradnju 5G mreže s više francuskih predstavnika.
Japan: Huawei je u procesu odgovaranja na 5G ponude i testiraju 5G sa svojim korisnicima.
Novi Zeland: Vlada je odbila inicijalni 5G prijedlog podnesen za reviziju od strane jednog predstavnika, ali regulativni proces je još uvijek u tijeku. Huaweijevi korisnici su jasno rekli kako će oni nastaviti raditi s vladom na rješavanju situacije, i njihova suradnja s Huaweijem neće se promijeniti.

Huawei ostaje lider u industriji 5G-a, u području tehnološkog i trgovačkog razvoja. Trenutno je Huawei jedini dobavljač opreme u industriji koja može pružiti kompletan set „end-to-end“ 5G rješenja.

Prema Kenu Huu, Huaweijevom izvršnom direktoru, Huawei je već potpisao 25 komercijalnih 5G ugovora i više od 50 komercijalnih MoUs-a s predstavnicima diljem svijeta. Isporučeno je više od 10.000 5G baznih stanica na globalno tržište, a Huawei u tom smislu ostaje daleko ispred svojih konkurenata. Prvi pametni telefoni s 5G mrežom i Kirin čipsetima na tržište stižu u prvoj polovici 2019., a njihova šira primjena očekuje se u drugoj polovici godine.

Kada je riječ o sigurnosnim tvrdnjama, Ken Hu kaže: „Najbolje je ostaviti da činjenice govore same za sebe. A činjenica je da je Huawei na vrlo visokoj sigurnosnoj razini. Vjerujemo da je cyber sigurnost globalni problem čijem bi rješavanju trebali pristupiti svi zajedno.“

„Nikada nismo imali ozbiljan sigurnosni incident s našom opremom“, kaže Ken Hu. „Čak s najstrožim pregledom i screeningom od strane regulatora ili naših kupaca, nikada nije bilo nijednog dokaza da naša oprema predstavlja sigurnosnu prijetnju.“

„Uvijek smo otvoreni za dijalog s bilo kim tko ima opravdane sumnje, ali na bilo koje neutemeljene tvrdnje čvrsto ćemo reagirati, branit ćemo se i nećemo dopustiti da naš ugled bude okaljan“, zaključio je Hu.

0

Komentari

  • dajac59dajac59

    kakkva glupa 5G mreža,trebali bi onda sve mobitele pobacati i kupiti nove koji budu tu mrežu podržavali,nije savršena ni 4 a kamoli 5,ehehheehhehe

    davor dajac

    0