Pravila o kolačićima

Ova web stranica koristi kolačiće za bolji doživljaj, značajke društvenih medija i analizu prometa. Dajete pristanak na naše kolačiće ako nastavite koristiti ovu web stranicu. Saznajte više o pravilima o kolačićima ovdje
Potvrdi

Huawei predstavlja novost naziva Tech Genius

Huawei ForumHuawei Forum
edited Srpanj 2018 Blog

U svjetlu inovativnih ideja, Huawei je odlučio predstaviti novi koncept pod imenom Tech Genius. Tvrtki se, naime, u ulozi tehnološkog genija pridružuje Uroš Miklavčič koji će brinuti o stvaranju zabavnih i obrazovnih sadržaja, a koje ćete moći pratiti na službenim društvenim kanalima Huaweija u Sloveniji, Srbiji i Hrvatskoj.

Huawei s Tech Genius projektom predstavlja inovativni koncept komunikacije s potrošačima. U svijetu gdje se granice između različitih vrsta sadržaja na društvenim mrežama brišu, važno je ponuditi nešto novo. Tech Genius nudi jedinstveni koncept koji će predstavljati život s tehnologijom i pritom neće zaboraviti na prisne ljudske odnose. Uz zabavni sadržaj, Uroš će pokazati kako život s tehnologijom može biti jednostavniji, a ne opterećenje. Lakše je ako znate savladati tehnologiju – zato je ovdje Uroš koji će vam pokazati kako. Pomoću savjeta i trikova savjetovat će vam kako iz tehnologije izvući najviše.

Uroš je u svijetu tehnologije već dugo vremena poznat ao autor recenzija telefona, suvoditelj tehnološkog podcasta Apgrejd, bloger, vloger i još bi lako nabrajali. Ovoga puta će raditi na novom projektu gdje će za Huawei stvarati različiti sadržaj na području Slovenije, Srbije i Hrvatske. Kao tehnički i kreativni asistent se Urošu pridružuje i kreativni asistent Peter Jenko, koji će se povremeno pojaviti i ispred objektiva kamere.

Prvi videozapis ćete uskoro moći vidjeti na Huawei YouTube kanalima u Sloveniji, Srbiji i Hrvatskoj. Pratite Huawei i na svim ostalim društvenim kanalima, gdje ćete moći uhvatiti i djelić atmosfere iza kulisa događanja, kao i sve ostale sadržaje povezane s Urošem. Sadržaj ćete prepoznati putem mladenačkih i fleksibilnih vizuala koji će pratiti svaki od tih sadržaja.

Slijedite Huawei i Uroša na društvenim kanalima!

0