Pravila o kolačićima

Ova web stranica koristi kolačiće za bolji doživljaj, značajke društvenih medija i analizu prometa. Dajete pristanak na naše kolačiće ako nastavite koristiti ovu web stranicu. Saznajte više o pravilima o kolačićima ovdje
Potvrdi

Mate 20 pro - lagano razočaranje

Pozdrav,
Šteta što se ne piše više o nedostacima, možda bi bilo manje jelena koji su uletili grlom u jagode i potrošili novce na nedovršeni proizvod.
Dakle, 3rd party apps problem..notifikacije na zakljucanom ekranu - 0 bodova. Nekome nebitno, meni osobno razlog da bacim mob u zid. Drugo, gmail app je sam od sebe odlucio ne pokazivati badge-eve za nofikacije. Sve je upaljeno, kao što se vidi na priloženim snimkama ekrana..

Također, često kad zvuk prebacim na vibraciju ili bez zvuka, pa vratim ponovo na zvuk, wapp i ostale notifikacije i dalje ostanu u modu bez zvuka.

Za in-screen fingerprint senzor necu trosit rijeci, smece koje vecinom iz 3. ili 4. puta skuzi otisak a sa PBZ aplikacijom ni tada pa moram upisivati pin code.

Lastane, što napraviti da mi gmail pokazuje notifikacije a i zasto ga nema navedenog pod "obavijesti" ?


1

Komentari

 • DanchibaldDanchibald
  > @Ficfiric said:
  > Pozdrav,
  > Šteta što se ne piše više o nedostacima, možda bi bilo manje jelena koji su uletili grlom u jagode i potrošili novce na nedovršeni proizvod.
  > Dakle, 3rd party apps problem..notifikacije na zakljucanom ekranu - 0 bodova. Nekome nebitno, meni osobno razlog da bacim mob u zid. Drugo, gmail app je sam od sebe odlucio ne pokazivati badge-eve za nofikacije. Sve je upaljeno, kao što se vidi na priloženim snimkama ekrana..
  >
  > Također, često kad zvuk prebacim na vibraciju ili bez zvuka, pa vratim ponovo na zvuk, wapp i ostale notifikacije i dalje ostanu u modu bez zvuka.
  >
  > Za in-screen fingerprint senzor necu trosit rijeci, smece koje vecinom iz 3. ili 4. puta skuzi otisak a sa PBZ aplikacijom ni tada pa moram upisivati pin code.
  >
  > Lastane, što napraviti da mi gmail pokazuje notifikacije a i zasto ga nema navedenog pod "obavijesti" ?

  Pa za pocetak bi ga ja resetirao na tvornicke postavke... Dogadja se...
  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  Bok @Ficfiric,

  Zaista ne obično. S obzirom na sve što ste pokušali naš prijedlog također ide u smjeru ponovnog postavljanja telefona, odnosno povratka na tvorničke postavke.

  Nadamo se da će ovim postupkom sve raditi kako treba :smile:

  Lijep pozdrav,
  Marin
  Huawei Forum tim

  0
 • speks12speks12
  Kao što je čovjek rekao,dosta toga izgleda nedovršeno,isto tako puno toga ne radi kako je prezentirano,dugo ičekivani model,a nakon 2mj korištenja i 4 zamjene,Mate 20 pro me dosta razočarao,koliko puno ima vrlina tolko još ima i mana,a još više ne zadovoljnih korisnika,samo što dosta njih šuti i misli da je sve uredu a zapravo nije.
  Naravno kroz neki periodu ču napravit post u kojem če biti tema o manama i nedostacima ovog telefona te dosta o problemima s ovim telefonom.
  Lp
  2
 • BosanceroBosancero
  > @speks12 said:
  > Kao što je čovjek rekao,dosta toga izgleda nedovršeno,isto tako puno toga ne radi kako je prezentirano,dugo ičekivani model,a nakon 2mj korištenja i 4 zamjene,Mate 20 pro me dosta razočarao,koliko puno ima vrlina tolko još ima i mana,a još više ne zadovoljnih korisnika,samo što dosta njih šuti i misli da je sve uredu a zapravo nije.
  > Naravno kroz neki periodu ču napravit post u kojem če biti tema o manama i nedostacima ovog telefona te dosta o problemima s ovim telefonom.
  > Lp
  >

  Vjerojatno su zurili s izlaskom prije nove godine pa su im se potkrale greške. Display i neuglancani softver. Vjerojatno ce slijedecim nadogradnjama biti ispravljeno. Tamam kad izidje p30 ovaj mate bude radio kako spada.
  2
 • FicfiricFicfiric

  Evo da malo dignem temu.. ovo moje smeće i dalje, nakon x mjeseci od izlaska, ne pokazuje nista od ovog o cemu sam pisao gore.

  Nadam se da će mnogi zaobići Mate 20 pro ukoliko čitaju ovo. Sramota je da jedan flagship puste bez da je sve ispeglano. Samo da napomenem, prije 2-3 tjedna je bio update software-a koji nije napravio nista.

  0
 • Huawei ForumHuawei Forum
  edited Ožujak 6

  Bok @Ficfiric, jesi li pokušao rješenje naći u smjeru ponovnog postavljanja telefona, odnosno povratka na tvorničke postavke?
  Nadamo se da će ovim postupkom sve raditi kako treba :smile:

  0
 • speks12speks12

  Pa ne možemo za svaku sitnicu stalno vračat telefon na tvorničke postavke,za svaki jarac vrati ga na tvorničke postavke,pa nije to samo tak,dok sve pospremiš postaviš,to je procedura...a ak se malo i ne razumiješ problem...je ....
  Telefon je katastrofa,nimalo ispeglan,užasno puno dječijih bolesti...

  1
 • Huawei ForumHuawei Forum

  Bok @speks12, kako smo to više puta naveli nažalost ovaj postupak nekada bude jedino i najbrže rješenje :wink:

  0
 • speks12speks12

  To je žalosno

  0
 • FicfiricFicfiric

  Da da, na 80% problema u vezi s ovim mobitelom je "natrag na tvorničke postavke". Kao da je mbanking samo tako vratit natrag i kao da se svima da postavljat telefon svakih par dana. banana a ne flagship mobitel.

  0
 • tektakotektako

  možda imate prve serije koje su imale problem sa zaslon, pa možda i sa softverom :smiley:
  koliko čitam po forumima i strane recenzije svi su zadovoljni sa mate 20 pro

  0
 • FicfiricFicfiric

  ne znam, moj ima BOE ekran i s njim nemam problema. Software je azuriran na zadnju verziju, tako da ne kuzim kako bi neki drugi mogao pokazivat bedgeve na 3rd party app a moj ne.

  0
 • speks12speks12

  Što se tiče pozitivnih recenzija,kolko mogu biti realne? Huawei je uložio ogromne novce u markenting i ostalo za ovaj mobitel,a i da ne spominjem kolko je poslano mobitela za đabe na recenzije...
  Pitanje za @tektako ...da si dobio za đabe mob,da li bi pozitivno pričao o njemu il negativno? Il da budeš plačen da napraviš recenziju tog moba? Da li bi pozitivno iznio recenziju il negativno...
  Oš čut moj primjer?
  4 mate 20 pro...sam promjenio,jer 4 komada su imali fail ekran,tj gluegate problem...4x spašavaj podatke i neznam šta...da bi dobio ovaj trenutno s boa ekrnom...a s večim vremenom korištenja dolazi do otkrivanja nedostataka...tips softver nimalo neispeglan,totalno sranje...otisak prsta...sranje...od 10xotključavanja otključa iz prve 3x...
  Ev sad me jebe,neka greška,se javlja neočekivano uklonjena memorijska kartica,a nije...a za sve samo savjetuju vrati na tvorničke postavke...a moji bankovni računi,odlasci u banku radi pinova itd...to ko jebe...da prostiš...itd
  Mogo bi do sutra tako...a mob od 1000e...zar bi trebo bit takav...?
  Ne!!!

  0
Prijavite se ili registrirajte kako bi komentirali.