Koristimo kolačiće zbog pružanja boljeg korisničkog iskustva I funkcionalnosti. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Saznajte više.
Pravila o kolačićima
Ova web stranica koristi kolačiće za bolji doživljaj, značajke društvenih medija i analizu prometa. Dajete pristanak na naše kolačiće ako nastavite koristiti ovu web stranicu. Saznajte više o pravilima o kolačićima ovdje
Poz. Nedavno sam kupio uredaj i pametnu maskicu... Kako ta maskica radi? Dobio sam QR kod koji ocitam i dalje ne mogu nista... Ima li netko iskustva a tim maskicama? Hvala..
(Hauwei Mate 20 PRO)-Staviš mob u maskicu i to ti je to.
Ja je imam original od huaweia,samo sam stavio mob u nju,i ona ti pokazuje vrijeme i datum,preko nje se možeš javit i poklopit...itd ...nažalost ne pokazuje obavjesti thirdparty aplikacija itd...
ALI NARAVNO SVE OVISI KOJI UREĐAJ I KOJA MASKICA.
Nažalost za opremu i dodatke koji nisu isporučeni od samog Huaweija ne možemo dati podršku
Međutim, nadamo se da će te uspjeti osposobiti navedenu pametnu maskicu
Komentari
kakva je to maskica?????
davor dajac
Ja je imam original od huaweia,samo sam stavio mob u nju,i ona ti pokazuje vrijeme i datum,preko nje se možeš javit i poklopit...itd ...nažalost ne pokazuje obavjesti thirdparty aplikacija itd...
ALI NARAVNO SVE OVISI KOJI UREĐAJ I KOJA MASKICA.
Bok @Elvir,
Nažalost za opremu i dodatke koji nisu isporučeni od samog Huaweija ne možemo dati podršku

Međutim, nadamo se da će te uspjeti osposobiti navedenu pametnu maskicu
Lijep pozdrav,
Marin
Huawei Forum tim