Pravila o kolačićima

Ova web stranica koristi kolačiće za bolji doživljaj, značajke društvenih medija i analizu prometa. Dajete pristanak na naše kolačiće ako nastavite koristiti ovu web stranicu. Saznajte više o pravilima o kolačićima ovdje
Potvrdi

Održano prvo okupljanje forumaša Huawei Foruma

Huawei ForumHuawei Forum
Novosti

I to se dogodilo – uspješno je održano prvo okupljanje forumaša Huawei Foruma! U prostorijama BIZkoshnice, boutique coworking prostora u samom centru Zagrebu, 27. studenog u kasnim poslijepodnevnim satima okupilo se desetak članova Huawei Foruma.

Druženje je organizirao Huawei kako bi se članovi foruma imali priliku upoznati uživo, ali i s ciljem da forumaši dobiju priliku uživo razgovarati o Huawei uređajima, razmijeniti iskustva, ali i upoznati se s najnovijim i najtraženijim modelom danas – Huawei Mate 20 Pro.

Druženje je otvorio Aleksandar Vidić, Terminal Business Online Service Manager iz Huaweija, a na samom početku forumaše je dočekao Huawei Mate 20 Pro povezan na projektor, koji je na najbolji način prikazao kako izgleda PC Mode kojeg Mate 20 Pro podržava. Desktop-like okruženje kakvo smo naviknuli gledati na računalu, a sve uz pomoć telefona. Na okupljanju svi su zaključili kako je ovakav način idealan kao zamjena za HTPC u dnevnom boravku doma. Uz to, prikazan je Huawei Mate 20 Pro i u ulozi konzole jer uz pomoć projektora i igraćeg kontrolera Mate 20 Pro je punokrvni igraći stroj!

Forumašima se predstavio i famozni Marin, kako su forumaši zaključili „vječiti optimist i dobra duša foruma“, koji kao administrator stoji na usluzi forumašima na Huawei Forumu. Bilo je zanimljivo gledati susret korisnika i administratora foruma i rasprave koje su se ovog puta odvijale bez tipkovnice.

U drugom djelu druženja organizirana je nagradna igra u kojoj su forumaši imali zadatak na brzinu složiti kreativni video uradak ili fotografiju. U tom natjecanju najviše smjelosti pokazao je forumaš pod nadimkom IsisKing, a koji za svoj domišljati video zapis osvojio Huawei P20 Pro!

Druženje se nastavilo uz zakusku i raspravama o novostima, uređajima, forumu i iskustvima korisnika,…
Poseban gost na prvom okupljanju forumaša bio je i popularni YouTuber Malajski Tapir koji je pokazao kako u kreiranju svojih video zapisa koristi upravo Huawei Mate 20 Pro.

Svi su forumaši pozdravili ovakvu inicijativu i zaželjeli ju dogodine ponovno vidjeti :smile:

Lijep pozdrav,
Marin
Huawei Forum tim

3

Komentari

 • BosanceroBosancero
  Zgodno i zanimljivo. Za iduce druzenje razmislite o foto video radionici.
  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  @Bosancero said:
  Zgodno i zanimljivo. Za iduce druzenje razmislite o foto video radionici.

  Hvala :blush:
  Drago nam je da ste došli i svakako prijedlozi za slijedeće okupljanje su dobrodošli :wink:

  Lijep pozdrav,
  Marin
  Huawei Forum tim

  0
Prijavite se ili registrirajte kako bi komentirali.