Pravila o kolačićima

Ova web stranica koristi kolačiće za bolji doživljaj, značajke društvenih medija i analizu prometa. Dajete pristanak na naše kolačiće ako nastavite koristiti ovu web stranicu. Saznajte više o pravilima o kolačićima ovdje
Potvrdi

Huawei Mate 10 Pro oborio kompanijine rekorde u Europi

Huawei ForumHuawei Forum
edited Lipanj 2018 Novosti

Iako kompanija Huawei sa svojim prodajnim rezultatima nije na samom vrhu ljestvice u Europi, ipak nam se čini kako se opasno približava Samsungu – konkurentskoj i trenutno najuspješnijoj smartfon kompaniji na svijetu.

Kompaniji Huawei dobro ide u Europi, a tome u prilog ide informacija potekla iz samog Huawei-ja kako je Mate 10 Pro flagship postao kompanijin najbrže prodavani pametni telefon u Europi te je oborio sve kompanijine prijašnje rekorde kada su u pitanju prednarudžbe u Zapadnoj Europi.

Osim toga, iz Huawei-ja su naglasili kako je Mate 10 Pro premašio sva njihova očekivanja te interne ciljeve koje je kompanija imala zadane po pitanju prednarudžbi. Iz kompanije su nadodali kako su ti ciljevi premašeni za čak 100%, iako se nisu spominjali konkretni brojevi.

Huawei Mate 10 Pro dolazi sa 18:9 FullView ekranom, HiSilicon Kirin 970 procesorom te sa izvanrednim kamerama. Za razliku od standardnog Mate 10 modela Mate 10 Pro je vodootporan, ali i nešto skuplji. Više detalja o Huawei Mate 10 Pro flagshipu saznajte u našoj detaljnoj recenziji, a mi ćemo vam samo napisati kako je ovaj pametni telefon ostavio odličan dojam – spoj snage, ljepote i inovativnosti.

Izvorni tekst je preuzet sa stranice racunalo.com
http://www.racunalo.com/huawei-mate-10-pro-oborio-kompanijine-rekorde-u-europi/

Tagged:
0