Pravila o kolačićima

Ova web stranica koristi kolačiće za bolji doživljaj, značajke društvenih medija i analizu prometa. Dajete pristanak na naše kolačiće ako nastavite koristiti ovu web stranicu. Saznajte više o pravilima o kolačićima ovdje
Potvrdi

Interbrand proglasio Huawei 68. najboljim svjetskim brendom 2018. godine

Huawei ForumHuawei Forum
Novosti

Vodeća savjetodavna tvrtka Interbrand proglasila je Huawei 68. najboljim brendom svijeta 2018. godine. Huawei se popeo za dva mjesta od 2017. godine, a vrijednost mu se povećala za 14% na 7,6 milijardi dolara.

Huawei je vodeći svjetski pružatelj usluga informacijske i komunikacijske tehnologije (ICT) kao i infrastrukture pametnih uređaja. Zalaže se za osiguravanje digitalizacije svakoj osobi, domaćinstvu i organizaciji kako bi se stvorio potpuno povezani, inteligentni svijet. Zhang Hongxi, predsjednik Huawei odjela za korporativni marketing izjavio je: "U sljedećem industrijskom ciklusu, tehnologije poput AI, 5G, IoT i cloud računarstva postaju sve važnije. Huawei pruža veću vrijednost i stvara bolje iskustvo kupcima integrirajući AI, pametne uređaje, mreže i cloud. Kroz otvorenu suradnju s partnerima ekosustava, tvrtka osigurava trajnu vrijednost svojim klijentima, osposobljava ljude, obogaćuje kućanski život i potiče inovativnost organizacija svih oblika i veličina.

Poslovno, Huawei je usmjeren na rješavanje problema kupcima i izgradnju All-Cloud mreža s podatkovnim centrima u svojoj jezgri za nositelje globalizacije. S inovativnim rješenjima za premium home broadband, bežične web stranice za sve scenarije i Mobile Money, Huawei pomaže nositeljima da iskoriste potencijal postojećih mreža i optimiziraju iskustvo povezanosti i mrežne sigurnosti digitalnim O&M sustavima. Istodobno, Huawei ubrzava komercijalno testiranje i implementaciju za 5G: surađivao je s više od 50 poslovnih partnera na globalnoj razini.

Huawei osigurava tehnološke inovacije u cloudu, radu s Big Data, umjetnoj inteligenciji, loT, poslovnim komunikacijama i drugim domenama. Svi ključni globalni „igrači“ koriste Huawei rješenja za pametne i sigurne gradove, omni kanale bankarstva, pametne mreže, transport i pametno obrazovanje. Trenutno, 211 tvrtki od Fortune Global 500 - uključujući 48 od Fortune 100 – odabralo je Huawei kao partnera za digitalnu transformaciju.

Huaweijeva potrošačka politika ulaže mnogo u prepoznavanje potreba korisnika kako bi pružila savršenu kombinaciju tehnologije i dizajna. Ove godine, serija Huawei P20 pametnih uređaja ponovno postavlja nove standarde za mobilne telefone, primajući entuzijastične reakcije potrošača širom svijeta, čvrsto uspostavljajući Huawei kao jednog od vodećih svjetskih telefona. Najnoviji dodatak seriji Huawei Mate predstavljen je 16. listopada u Londonu. Ova serija pruža prve mobilne uređaje koji će pokretati Huaweijev novi procesor, Kirin 980. Svojim korisnicima Huawei također pruža i druge inovativne mobile broadband i pametne kućne uređaje, nudeći pametno i digitalno iskustvo pojedincima i kućanstvima širom svijeta.

HUAWEI CLOUD povećava inovaciju u infrastrukturi clouda i predan je osiguravanju stabilnih, pouzdanih, sigurnih i poboljšanih usluga svojim korisnicima. HUAWEI CLOUD je isporučio više od 120 usluga i 60 rješenja u 16 kategorija, a putem predloženog Inclusive AI sistema pruža i pristupačne, intuitivne i sigurne usluge. Ove povjerljive i kvalitetne usluge testirane su i odobrene na brojnim tržištima, a sada vrše glavne poslovne procese mnogih kupaca. HUAWEI CLOUD Enterprise Intelligence (EI) usluge primijenjene su u industrijama logistike, proizvodnje, financija i interneta, a Huaweijev AI + industrijski model važan je među novim pokretačima modernizacije.

Više od tri desetljeća Huawei je ostao predan tehnološkim inovacijama, izgradnji ekosustava i ispunjavanju društvenih odgovornosti. Zagovara otvorenost, suradnju i zajednički uspjeh, a tvrtka je uvijek inovirala i u partnerstvima sa svojim kupcima. Kao odgovorna organizacija, Huawei se zalaže za uklanjanje digitalne podjele, zaštitu okoliša i osiguravanje sigurnih i stabilnih komunikacijskih mreža. Gledajući u budućnost, Huaweijeva se strategija usmjerava na ICT infrastrukturu i pametne uređaje te istraživanje i omogućavanje inteligentnog svijeta. Također, aktivno istražuje nove tehnologije i poslovne modele, nastavlja s inovacijama te napreduje sa svojim industrijskim partnerima kako bi zajedno mogli izgraditi potpuno povezani i inteligentni svijet.

0
Prijavite se ili registrirajte kako bi komentirali.