Pravila o kolačićima

Ova web stranica koristi kolačiće za bolji doživljaj, značajke društvenih medija i analizu prometa. Dajete pristanak na naše kolačiće ako nastavite koristiti ovu web stranicu. Saznajte više o pravilima o kolačićima ovdje
Potvrdi

Huawei P20 Pro proglašen najboljim smartphoneom 2018. godine

Huawei ForumHuawei Forum
edited Listopad 2018 Novosti

TechRadar, jedan od najposjećenijih tehnoloških portala na svijetu, jednom godišnje uzima predah od predstavljanja tehnoloških noviteta i kreće u potragu za najboljim gadgetima, mobilnim mrežama i još puno toga u tekućoj godini.

Brojni predstavnici okupili su se u Bloomsbury Ballroomu u Londonu na dodjeli TechRadar Mobile Choice Consumer Awards 2018 kako bi proslavili proglašenje najboljih iz ovog sektora. Odluka o nagradama donosi se na način da polovicu glasova ima javnost koja odlučuje glasovanjem na portalu, a drugu polovicu dodjeljuju eksperti TechRadara.

Ove godine Huawei je dominirao dodjelom nagrada te ih je na kraju odnio čak tri. Huawei P20 Pro odnio je pobjedu u kategoriji „Phone of the Year“. U godini prepunoj fantastičnih mobilnih telefona, P20 Pro uvjerljivo je bio prvi po glasovima publike, a i suci su ga ocijenili izuzetno visokim ocjenama. Uređaj je predstavljen u proljeće, a otpočetka je izuzetno dobro primljen kod publike, ali i stručnjaka iz industrije ostvarujući vrlo visoke ocjene u brojnim recenzijama.

Huawei je osvojio nagradu i za „Best Camera Phone“ gdje je P20 Pro pomeo konkurente i pokazao da je Huawei, sa svojom trenutnom tehnologijom, itekako u stanju razviti fantastičnu kameru. Kamera je bila velik adut i pri odluci o najboljem mobilnom telefonu koja je prije spomenuta. Najbolji dokaz kvalitete i moći ove kamere rezultat je od 109 bodova postignut na DxOMarku koji nikad prije nije zabilježen.

Huawei je pobjedu odnio i u kategoriji „Manufacturer of the Year“, što je svojevrsna nagrada za odlične poslovne rezultate u 2018. godini. Naporan rad ovog proizvođača da zasjedne na sam vrh industrije manifestirao se kroz široku paletu raznovrsnih kvalitetnih uređaja, od kojih je P20 Pro idealan prikaz svega onoga što ovaj tehnološki gigant može razviti. Huawei je na nedavnom predstavljanju u Londonu otkrio i svoju Mate seriju, koju predvodi sjajni Mate 20 Pro, uređaj o kojem će se zasigurno još dugo pričati. Nedavno zasjedanje na drugu poziciju po broju prodanih mobilnih uređaja najbolje prikazuje brz uspon ovog proizvođača za kojeg mnogi vjeruju kako će u budućnosti doći i na prvo mjesto.

2
Prijavite se ili registrirajte kako bi komentirali.