Pravila o kolačićima

Ova web stranica koristi kolačiće za bolji doživljaj, značajke društvenih medija i analizu prometa. Dajete pristanak na naše kolačiće ako nastavite koristiti ovu web stranicu. Saznajte više o pravilima o kolačićima ovdje
Potvrdi

Ikone na statusnoj traci

JosipaJosipa
Huawei P20 Pro

Poštovani,
molim vas za pomoć - kako da omogućim vidljivost ikone pristigle poruke (sms, viber), propuštenog poziva ili sl. na statusnoj traci, a na zaključanom ekranu.
Hvala unaprijed.
J

0

Komentari

 • Huawei ForumHuawei Forum
  Pozdrav @Josipa,

  Provjerimo pa se javimo ubrzo 🙂

  Lijep pozdrav,
  Marin
  Huawei Forum tim
  0
 • Huawei ForumHuawei Forum
  edited Listopad 2018

  Pozdrav @Josipa,

  Provjerili smo :smile: Obavijesti se prikazuju se početnom zaključanom zaslonu (poruke, pozive, itd.), međutim ne i na statusnoj traci.
  Trenutno je tako, no možda se s budućim nadogradnjama operacijskog sustav ova izvedba promijeni :wink: možda netko od forumaša ima alternativno riješenje :blush:

  Lijep pozdrav,
  Marin
  Huawei Forum tim

  0
 • JosipaJosipa

  Pozdrav Marine,

  hvala puno na javljanju. Htjela sam samo još reći da na zaključanom zaslonu vidim samo poruke (klasični SMS) i pozive. Znači ne vidim i nikako ne mogu složiti Viber poruku, e-mail i sl. Ako mi možete još to provjeriti i uputiti me bilo bi super. :-)

  Hvala još jednom.

  Lp, Josipa

  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  Pozdrav @Josipa,

  Ovo možete jednostavno omogućiti za svaku aplikaciju. Naime, dovoljno je samo otići pod Postavke, potom na Aplikacije i obavijesti, zatim na Aplikacije te u spisku aplikacija kliknite na aplikaciju čije biste obavijesti htjeli vidjeti. Kliknite potom na Obavijesti, a potom na Obavijesti na zaključanom zaslonu označite s Prikaži.

  Nakon toga, trebali biste vidjeti obavijesti na zaključanom zaslonu :wink:

  Lijep pozdrav,
  Marin
  Huawei Forum tim

  0
 • KaligulaKaligula

  Imam isti problem i jednostavno mi to vec smeta ,tako isto i sa odabranim zvukom za pojedine aplikacije ,ne vrijedi postavljanje na tvornicke postavke

  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  @Kaligula jesi probao na gore navedeni način omogućiti obavijesti?

  0
 • KaligulaKaligula

  Jesam imamo sam takvo podesenje od pocetka ( nisu mi strana ta podesenja ) ali ovo sa odabirom tona ili zvuka iritira primjer whatsapp ima svoj orginal zvuk ali kod mene ga telefon ne prepoznaje nego koriti zvuk zbirni za email itd.. A dalje kad je na punjacu slab je zvuk jer je njemu zvucnik unutar otvora za punjac ( isto tako neshvatljivo ) Mate 8 serija je bila u rangu phableta i radi savrseno jako dugo ga koristim pa znam napravio jako puno slika ,nepljujejem po nikome i nicemu ali za te novce koliko je cijena Mate 20 pro je previse ..Pozdrav

  0
Prijavite se ili registrirajte kako bi komentirali.