Pravila o kolačićima

Ova web stranica koristi kolačiće za bolji doživljaj, značajke društvenih medija i analizu prometa. Dajete pristanak na naše kolačiće ako nastavite koristiti ovu web stranicu. Saznajte više o pravilima o kolačićima ovdje
Potvrdi

HiSense

TiborTibor
Huawei P9 lite mini
Pozdrav, imam problem, aplikacija ne učitava sve kontakte sa telefona na računalo. Ne znam po kojem kriteriju je uvezla samo 3 kontakts od njih 500? Imam problem i sa memorijom od silnih ažuriranja nemam više mjesta za slike što mi je bitno zbog posla. Kako da upogonim 2sim karte i sd kartu?
Hvala!
0

Komentari

 • Huawei ForumHuawei Forum

  Bok @Tibor,

  Kako bi ste oslobodili prostor na vašem pametnom telefonu preporučujemo vam brisanje svih datoteka koje vam nisu potrebne. Provjerite imate li možda preuzetih dokumenata, posebice .pdf ili .doc dokumenata koje često znaju zauzeti popriličan prostor za pohranu. Također, video zapisi mogu isto tako zauzeti podosta memorije, pa ih svakako preporučujemo pohraniti na računalo. Možete i pokušati brisati aplikacije koje ne koristite. Svakako pokušajte neke od ovih metoda i javite nam se jesmo li uspjeli u "stvaranju" slobodne memorije :wink:

  Što se tiče korištenja dvije SIM kartice i memorijske kartice, nažalost, opcije su vam 1 SIM kartice i 1 memorijska kartica, ili dvije SIM kartice. Naravno, preduvjet za ove mogućnosti su da imate dual-SIM uređaj prije svega :smile:

  Za ovaj problem oko kopiranja kontakata, moramo vas zamoliti za malo više detalja i pojašnjenje. Nismo sigurni o čemu se točno radi, tj. koju aplikaciju, program koristite?

  Hvala.

  Lijep pozdrav,
  Marin
  Huawei Forum tim

  0
 • TiborTibor
  Što se tiče memorije pretpostavio sam odgovor, pokušat ću. Što se tiče aplikacije koristim Hisense aplikaciju sa huawei stranice. Poruke i ostalo sve radi normalno jedino vidim samo tri kontakta iz telefona. Svi su kontakti naravno u menoriji telefona. Koristim ih i u viberu i whatsappu i u messengeru. Međutim aplikacija na laptopu ih ne učitava.
  0
 • Huawei ForumHuawei Forum
  edited Listopad 2018

  Bok @Tibor,

  Možete li nam poslati poveznicu gdje ste preuzeli spomeniti softver?

  Hvala.

  Lijep pozdrav,
  Marin
  Huawei Forum tim

  0
 • TiborTibor
 • Huawei ForumHuawei Forum

  Bok @Tibor,

  Sad nam je jasnije :smile: to nije alat kako ste naveli, nego HiSuite :wink:
  O radu u toj aplikaciji možete pronaći naš vodič: https://huaweiforum.hr/discussion/53/kako-koristiti-hisuite-za-backup-telefona

  Držite se navedenih koraka i nadamo se da će te uspješno kopirati kontakte i druge datoteke s telefona :smile:

  Hvala.

  Lijep pozdrav,
  Marin
  Huawei Forum tim

  0