Pravila o kolačićima

Ova web stranica koristi kolačiće za bolji doživljaj, značajke društvenih medija i analizu prometa. Dajete pristanak na naše kolačiće ako nastavite koristiti ovu web stranicu. Saznajte više o pravilima o kolačićima ovdje
Potvrdi

HOTA update

Još jedno pitanje:
HUAWEI AI Stabilizacija slike omogućuje vam snimanje nevjerojatnih snimaka pri slabom osvjetljenju pomoću noćnog načina rada.
*Dostupno isključivo uz HOTA update.
Što je hota update i dali se to da riješiti?
Pozzz

0

Komentari

 • Huawei ForumHuawei Forum

  Bok @leon18,

  HOTA update je skraćenica od Huawei-over-the-air update. Riječ je o takozvanoj nadogradnji "putem zraka", odnosno to je termin korišten za automatsko preuzimanje ažuriranja i potom prikaza notifikacije kako biste nadogradnju i instalirali.

  Kod Huawei pametnih telefona često će te naići na termin HOTA update zato što je to najčešće korištena funkcija pametnih telefona vezana uz ažuriranja sustava. HOTA update je ujedno vrlo praktičan način nadogradnje jer podržava nadogradnju bez gubitka podataka ili postavki u uređaju, bez potrebe za izradom back-upa podataka i posezanja za računalom kako bismo preuzeli ili proveli nadogradnju operativnog sustava na najnoviju inačicu.

  HOTA update možete obaviti kroz telekomunikacijske mreže (GSM, 3G, 4G) ili preporučljivo preko Wi-Fi-ja.

  Lijep pozdrav,
  Marin
  Huawei Forum tim

  0
 • leon18leon18

  Hvala na objašnjenju ali pitao sam radi kamere jer sam već dva puta updatao mobitel pa me zanima dali su sa tim updateom dodane i postavke za noćne i slabije osvjetljenje fotografije.
  Inače slike su sa normalnim osvetljenjem odnosno po danu odlične ali po noći i predvećer nisam baš prezadovoljan. Probao sam puno opcija po postavkama pa Vas molim kratke upute.
  Hvala

  0
 • Huawei ForumHuawei Forum
  edited Rujan 2018

  Bok @leon18,

  Nadogradnjama se poboljšavaju mnogobrojni aspekti telefona, od stabilnosti, brzine, optimizacije potrošnje, pa svakako ponekad i rad kamere :smile:

  Uobičajeno je kako pametni telefoni, ali i općenito fotoaparati, kvalitetnije fotografije mogu postići pri dobrom osvjetljenju, kao što je danje svjetlo, u odnosu na fotografije snimane pri uvjetima slabog osvjetljenja. Huawei svakako daje veliku pozornost na snimanje fotografija, kako pri dobrom, tako i u slabom osvjetljenju, tomu svakako u prilog idu i modeli, poput P20 Pro koji je upravo na račun fotografije osvojio i mnogobrojna priznanja :blush:

  Lijep pozdrav,
  Marin
  Huawei Forum tim

  0
Prijavite se ili registrirajte kako bi komentirali.