Pravila o kolačićima

Ova web stranica koristi kolačiće za bolji doživljaj, značajke društvenih medija i analizu prometa. Dajete pristanak na naše kolačiće ako nastavite koristiti ovu web stranicu. Saznajte više o pravilima o kolačićima ovdje
Potvrdi

P9 se gasi nakon sto se upali kamera

MprepustMprepust
Huawei P9
Paljenje kamere uzrokuje gasenje mobitela I bez obzira na stanje napunjebosti baterije, uređaj navodi kako je baterija na 0% . Uređaj se mora spojiti na punjac. Kada se spoji na punjac javlja stvarno stanje baterije u trenutku gasenja (posljednji put 70%).
Nakon istrazivanja po forumima navodi se da se radi o problemu s baterijom. Mobitel je kupljen u 2. mjesecu 2017.
Mozete li pomoci?
0

Komentari

 • BosanceroBosancero
  Odnesite na servis.
  0
 • Huawei ForumHuawei Forum
  edited Rujan 2018

  Bok @Mprepust,

  Zaista nam je žao što imate navedeni problem :disappointed:
  Znate li možda kada se problem prvi put pojavio? Naime, moguće je da ste instalirali neku od aplikacija koja stvara navedeni problem. Ako smatrate da bi možda neka aplikacija mogla stvarati ovaj problem, pokušajte napraviti povratak na tvorničke postavke.

  Javite nam svakako je li ovo pomoglo :wink:

  Lijep pozdrav,
  Marin
  Huawei Forum tim

  0
 • Gogi76Gogi76
  Ja sam imao sličan problem. Mobitel se gasio iako je baterija bilana 70-80%. I kada se spoji na punjač može se ponovo upaliti i pokaže stvarno stanje baterije. Promijenjena matična, baterija i stražnja strana kućišta. Srećom bio je pod garancijom.Sad radi uredno
  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  Bok @Gogi76,

  Svakako, ako uređaj ne radi ispravno i nakon svih nastojanja da se ispravan rad omogući, naš servis je uvijek tu za vas :smile:

  Lijep pozdrav,
  Marin
  Huawei Forum tim

  0
Prijavite se ili registrirajte kako bi komentirali.