Pravila o kolačićima

Ova web stranica koristi kolačiće za bolji doživljaj, značajke društvenih medija i analizu prometa. Dajete pristanak na naše kolačiće ako nastavite koristiti ovu web stranicu. Saznajte više o pravilima o kolačićima ovdje
Potvrdi

Huawei Y6 2018 ažuriranje sustava na 8.0.0.133 donosi velika poboljšanja

Huawei ForumHuawei Forum
edited Kolovoz 2018 Pitanja i odgovori

Mnogi od vas, dragi forumaši, su se u posljednje vrijeme žalili na rad Huawei Y6 2018. Neki od vas žalili su se na kratko trajanje baterije, neke je pak mučila stabilnost rada samog sustava, a koji se znao povremeno srušiti, problemi s radom aplikacija... Dakle, bez zavaravanja, problema je bilo. No, tamo gdje postoji problem, uvijek postoji i rješenje.

Kako to više puta naglašavamo, Huawei izuzetno cijeni svoje korisnike i ono najvažnije – sluša ih. Upravo ovaj Forum je jedna od tih platformi gdje vas slušamo, gdje komuniciramo, raspravljamo, donosimo rješenja, pričamo o tome što bi valjalo poboljšati, promijeniti, doraditi jer tu smo za vas.

Kao plod jedne takve komunikacije proizišla je i zadnja nadogradnja operacijskog sustava za Huawei Y6 2018. Sudeći po značajno smanjenim komentarima i upitima oko ovog telefona, uvjereni smo da je većina vas dobila ovu nadogradnju, a da možda i nije bila svjesna njenih „moći“. Naime, nadogradnjom sustava na verziju na 8.0.0.133 Huawei je donio i hrpu poboljšanja za Huawei Y6 2018. Jedno od najvažnijih svakako je znatno povećana stabilnost sustava. Zatim, radilo se i na performansama, od brzine do izdržljivosti u vidu bolje optimizacije baterije. Svakako, dorađene su i sve aplikacije koje stižu sa samim telefonom tako da i oko njih više ne bi trebalo biti problema, posebice s kamerom.

Stoga, ako još niste ažurirali svoj Huawei Y6 2018 na najnoviju inačicu, krajnje je vrijeme, a ako ste ovo već obavili – onda uživajte u ponovno „rođenom“ Huawei Y6 2018. Ovim korakom još jednom smo i pokazali koliko je važno uvijek imati ažuran uređaj, a kako to učiniti možete pogledati i u našem članku upravo o aktualizaciji uređaja: https://huaweiforum.hr/discussion/87/kako-azurirati-operacijski-sustav-na-telefonu

Imate li Huawei Y6 2018, javite nam dojmove :smile:

Lijep pozdrav,
Marin
Huawei Forum tim

0