Pravila o kolačićima

Ova web stranica koristi kolačiće za bolji doživljaj, značajke društvenih medija i analizu prometa. Dajete pristanak na naše kolačiće ako nastavite koristiti ovu web stranicu. Saznajte više o pravilima o kolačićima ovdje
Potvrdi

Huawei prezentira inovativnu tehnologiju pametnih telefona uz #SeeMoreMagic

Huawei ForumHuawei Forum
edited Kolovoz 2018 Novosti

Huawei, kompanija koja zadnjih godina bilježi izuzetno velik rast na globalnom tržištu, kroz dva tjedna putovanja po Hrvatskoj i Sloveniji, javnosti će pokazati svoju viziju razvoja tehnologije kroz svoje inovativne proizvode. Prostor pod imenom #SeeMoreMagic osmišljen je kako bi ih prikazao te omogućio svim posjetiteljima isprobavanje brojnih noviteta i Huaweijevih najprodavanijih proizvoda.

#SeeMoreMagic prostor može se posjetiti u Makarskoj, od 26.8 do 28.8., zatim u Zadru od 29. do 31.8., nakon čega se promocija nastavlja u Sloveniji i to u Ljubljani od 1.9. do 3.9. te u Portorožu od 4.9. do 6.9. Povratkom u Hrvatsku posjetit će i Rijeku od 7.9. do 9.9., a svoje će putovanje završiti u Zagrebu gdje će biti od 10.9. do 12.9.

Kompanija je u svojoj posljednjoj P20 seriji stavila fokus na mobilnu fotografiju, a uz #SeeMoreMagic i korisnici će se moći uvjeriti koliki je napredak ostvaren dosad.
Zainteresirani će tako moći isprobati Huawei pametne telefoni te snimati videe i fotografije u različitim uvjetima, s mnogobrojnim rekvizitima dostupnima na lokaciji te ih podijeliti na društvenim mrežama ili ih isprintati i čuvati kao uspomenu, a sve kako bi se i sami uvjerili u njihove napredne mogućnosti.

“Huawei je u potpunosti fokusiran na inovaciju i kvalitetu, i upravo taj pristup doveo nas je na drugo mjesto na svijetu po prodaji pametnih telefona. Želja nam je iz prve ruke ljudima pokazati kako ta napredna tehnologija radi, upravo smo zbog toga osmislili ovu promociju te ćemo u sljedećih 20ak dana zainteresiranima pokazati napredne funkcije naših telefona. U posebnom fokusu bit će prezentacija P20 Pro pametnog telefona, koji je EISA upravo nedavno proglasila najboljim telefonom godine. Pokazat ćemo kako kamera na P20 Pro telefonu radi u izrazito zahtjevnim fotografskim uvjetima, kako izraditi fotografiju objekata u pokretu, udaljenih objekata, noćnu fotografiju i sl., ali i kako kamera koristi umjetnu inteligenciju na kojoj je baziran čipset telefona“, istaknuo je Norman Mueller, direktor marketinga Huawei Hrvatska.

Sudionici mogu u svakom gradu sudjelovati i u nagradnom natječaju pa tako, uz samo malo kreativnosti, mogu osvojiti Huawei P20 Lite pametni telefon.

Ukoliko je netko kupio ili odluči kupiti jedan od Huawei uređaja u razdoblju od 19.8. do 12.9., sve što treba je posjetiti #SeeMoreMagic prostor u bilo kojem od gradova te uz predočenje računa dobiva Huawei Bluetooth slušalice na dar!

1
Prijavite se ili registrirajte kako bi komentirali.