Pravila o kolačićima

Ova web stranica koristi kolačiće za bolji doživljaj, značajke društvenih medija i analizu prometa. Dajete pristanak na naše kolačiće ako nastavite koristiti ovu web stranicu. Saznajte više o pravilima o kolačićima ovdje
Potvrdi

Korisnicima Huawei pametnih telefona u Hrvatskoj najviše se sviđa njihov dizajn i kamera

Huawei ForumHuawei Forum
Novosti

Provedena velika anketa među gotovo 1000 korisnika u Hrvatskoj

Zagreb, 11. srpnja 2018. – Vodeći se idejom da je korisničko iskustvo ključan element u kontinuiranom razvoju i poboljšanju svih proizvoda, tvrtka Huawei Technologies je provela online istraživanje među hrvatskim korisnicima Huawei pametnih telefona kako bi doznali njihova mišljenja i ocjenu zadovoljstva.

Tijekom mjeseca svibnja i lipnja, tvrtka Huawei se putem online ankete obratila svojim korisnicima kako bi ispitala njihovo zadovoljstvo s Huawei pametnim telefonima u nekoliko područja – dizajnu uređaja, kvaliteti stražnje i prednje kamere, izdržljivosti baterije i brzini njenog punjenja te omjeru cijene i kvalitete. Od svih segmenata ispitanih u anketi, ispitanici su najboljom ocjenom u najvećoj mjeri ocijenili dizajn Huawei uređaja, pri čemu ih je 93,2 posto dalo vrlo dobru i odličnu ocjenu.

Odličnom i vrlo dobrom ocjenom 92 posto korisnika je ocijenilo i stražnju kameru Huawei pametnih telefona, dok je 87,2 posto izrazilo zadovoljstvo omjerom cijene i kvalitete uređaja.

Također, vrlo su dobro ocijenjene brzina punjenja baterije i njena izdržljivost. Podjednak broj korisnika ocijenio je vrlo dobro do odličnom prednju kameru pametnih telefona (78,7 posto), dok je na jednak način brzinu punjenja baterije ocijenilo 83 posto korisnika.

Ukupno je 946 korisnika Huawei uređaja pristupilo istraživanju te izrazilo svoje stavove.

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja, njima se koristi trećina svjetske populacije, a prema broju isporuka u 2017. godini tvrtka je i jedan od najvećih proizvođača mobilnih telefona na svijetu. Huawei ima 15 istraživačkih razvojnih centara (R&D) smještenih u SAD-u, Njemačkoj, Švedskoj, Rusiji, Indiji i Kini. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaji, usluge ”u oblaku” (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 20 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta. ”Omogućavamo izgradnju bolje povezanog svijeta”, krilatica je koju svakodnevno ostvaruje i živi Huawei Business Consumer Group.

Za više informacija posjetite Huawei stranicu za korisnike, Facebook stranicu Huawei Mobile Hrvatska, FB Huawei Showcase aplikaciju, Huawei Mobile Hrvatska Instagram, Huawei Mobile Hrvatska You Tube kanal te Huawei Mobile Hrvatska Twitter.

0
Prijavite se ili registrirajte kako bi komentirali.