Pravila o kolačićima

Ova web stranica koristi kolačiće za bolji doživljaj, značajke društvenih medija i analizu prometa. Dajete pristanak na naše kolačiće ako nastavite koristiti ovu web stranicu. Saznajte više o pravilima o kolačićima ovdje
Potvrdi

Notifikacije SMS poruka

MislavMislav
Huawei P20 Pro
Pozdrav svima,

Messages aplikacija ne prikazuje notifikacije u notification baru, status baru, nema zvučne obavijesti, nema vibracije niti Badgea za pristiglu SMS poruku. Kad otvorim Messages app vidim nove poruke.

Drugi problem je taj što Messages app nije vidljiva u popisu aplikacija.

Na ostalim forumima diljem interneta vidim da je ovo učestali problem, ali nitko nema rješenje. Notifikacija nema čak niti kad se koriste 3rd party app za SMS-e. Znači problem je u OS-u. Biilo bi zgodno da se to fixa što skorije.

Komentari

 • Huawei ForumHuawei Forum

  Pozdrav @Mislav,

  Pokušajte pod Postavkama, potom pod Aplikacije i obavijesti, te zatim pod Aplikacije pronaći aplikaciju za pouke naziva Poruke. Klikom na nju, te klikom na Obavijesti omogućite sve obavijesti koje se nude.

  Problem s radom aplikacije za poruke može nastati ako ste instalirali neku drugu aplikaciju te joj omogućili upravljanje porukama. Primjerice neke od aplikacija za poruke putem interneta mogu preuzeti i ulogu za SMS.

  Lijep pozdrav,
  Marin
  Huawei Forum tim

  0