Pravila o kolačićima

Ova web stranica koristi kolačiće za bolji doživljaj, značajke društvenih medija i analizu prometa. Dajete pristanak na naše kolačiće ako nastavite koristiti ovu web stranicu. Saznajte više o pravilima o kolačićima ovdje
Potvrdi

Prednja kamera Mate 10 Pro

Pozdrav,
Stražnja kamera je odlična, naravno samo u PRO modu, jer auto mod je očajan, toliko je osjetljiva kamera na svjetlost da i malo više sunca sprži nebo da je fotka očajna.
Prednja kamera je isto tako a ne postoji manualni mod, jel netko zna zašto i kako to riješiti? Pozadina na vanjskom svjetlu je totalno ali totalno uništena kamo god fokusirao i bez portret moda i s njim, pokušao sve.
p.s kužim da se ne može fotkati sunce direktno, ali čak fotke kontra sunca su spržene totalno.
Par primjera koji su još čak i 'ok' jer je u hladu slikani.

https://drive.google.com/open?id=1kNY6g3PJL-KHPgHKVTXYV_34F0QYZ0De
https://drive.google.com/open?id=1DOlmVfNBkk3txKK3lAbqndiZtWCKXDky

Tagged:
0

Komentari

 • Huawei ForumHuawei Forum

  Pozdrav @Dinko_h,

  Fotografiranje nasuprot sunčevoj svjetlosti često rezultira lošijim fotografijama zbog nemogućnosti fokusiranja kamere na sam objekt, a uslijed velike količine pozadinskog svjetla. Pokušajte pronaći bolji smjer fotografiranja, primjerice u smjeru sunčeve svjetlosti. Što se tiče Pro načina fotografiranja, on je dostupan trenutno samo na stražnjoj kameri, no nadamo se da će u nekom od budućih ažuriranja stići za prednju kameru.

  Lijep pozdrav,
  Marin
  Huawei Forum tim

  0
 • Dinko_hDinko_h

  Hej Huawei, vidim niste dobro pročitali moj post. Dakle, fotke su spaljene, spržene, nemoguće je dobiti normalnu pozadinu, na bilo kakvim uvjetima. Otvorite primjere fotke i pogledajte.
  Mogu poslati fotke s prednjom kamerom starog P6 i s prednjom kamerom Mate 10 Pro. Fotke s Mate 10 Pro su kao da je iz kamenog doba.

  0
 • Dinko_hDinko_h

  p.s malo duže se bavim fotografijom pa nemojte samo molim vas lupetati, aparat ima neku grešku vjerojatno na software-u s previše otvorenom blendom.

  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  Pozdrav @Dinko_h,

  Žao nam je što imate navedene probleme, no ako smatrate da telefon u jamstvenom roku nije ispravan preporučujemo vam njegovo slanje u servis. Nadamo se brzom rješavanju ovog problema nakon provjere od strane servisa.

  Lijep pozdrav,
  Marin
  Huawei Forum tim

  0
 • maglamagla

  Primijetio sam da mi je najveća potrošnja baterije kod Huawei Home app-a. Kako to reducirati?
  Naime ne da se isključiti. Uvijek se ponovo automatski uključi.

  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  Pozdrav @magla,

  Nažalost neke od aplikacija i pokrenutih servisa nije moguće prekinuti jer su nužni za normalno funkcioniranje telefona.

  Lijep pozdrav,
  Marin
  Huawei Forum tim

  0
Prijavite se ili registrirajte kako bi komentirali.