Pravila o kolačićima

Ova web stranica koristi kolačiće za bolji doživljaj, značajke društvenih medija i analizu prometa. Dajete pristanak na naše kolačiće ako nastavite koristiti ovu web stranicu. Saznajte više o pravilima o kolačićima ovdje
Potvrdi

EMUI 8.0/ANDROID 8.0 poteškoće

Pozdrav!
Nedavno je stigao update za Android/EMUI verzija 8.0. čijom su se instalacijom dogodile neke frustrirajuće promjene... Naime, jedna koja meni najviše smeta jest činjenica da sa zaključanog zaslona više nisam u mogućnosti pristupiti statusnoj/notifikacijskoj traci niti je moguće proširiti i odgovoriti na poruke sa zaključanog zaslona. Pokušao sam nekoliko puta ponovno pokrenuti uređaj no promjena nema. Molim vas ili rješenje ili objašnjenje ovog VELIKOG problema.
Hvala.

Komentari

 • Huawei ForumHuawei Forum

  Pozdrav @gospax,

  Možemo vam savjetovati povratak na tvorničke postavke vašeg telefona, pa provjerite imate li nakon povrataka na tvorničke postavke navedenu mogućnost.
  Nažalost na neke promjene koje stižu s novim nadogradnjama uređaja ne možemo utjecati, no one su sve rađene kako bi korisnici bili sigurniji i zadovoljniji u cjelokupnom korisničkom iskustvu.

  Lijep pozdrav,
  Marin
  Huawei Forum tim

  0
 • lux72lux72
  Poštovani,

  Uzeo sam Mate 10 lite,
  Još ga nisam aktivirao,jer ne znam hoće li odmah ažurirati android na 8. Oreo i MIUI 8.
  ?
  Prvo bi isprobao 7-icu.
  Hvala
  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  Pozdrav @lux72,

  Ažuriranje nikako neće krenuti odmah jer prije svega potrebno je telefon postaviti, povezati na internet, ali i imati SIM karticu u telefonu :smile:

  Lijep pozdrav,
  Marin
  Huawei Forum tim

  0
 • BosanceroBosancero
  Ako ga ne zelite azurirati u opcijama iskljucite automatsko azuriranje.
  0